Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van ilyen üzenetküldő alkalmazás?

Van ilyen üzenetküldő alkalmazás?

Figyelt kérdés

Ami fontos, hogy end to end encrypted legyen, és ne kelljen hozzá telefonszám. Számítógépet használok, TOR böngészőm nincs (és nem is lesz, mivel windows az op. rendszerem, és nem tervezem leváltani).

Amiket ismerek: Keybase, Riot.im, Jami.

2020. máj. 14. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Signal: [link]

Telegram: [link]

"TOR böngészőm nincs (és nem is lesz, mivel windows az op. rendszerem, és nem tervezem leváltani)"

1. TOR böngésző van Windowsra is:

[link]

2. Ha nem akarsz más rendszert telepíteni, virtuális gépben - például Virtualbox ( [link] ) - vagy pendrive-ról bootolva futtathatsz Linuxot - mondjuk az adatvédelmet előre helyező Tails-t: [link]

2020. máj. 14. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem gépen úgy is tudsz regelni (email+jelszó), ha nem adsz meg telefonszámot, de nem vagyok benne 100% biztos

[link]

Én csak ezt használom, igaz a számom be van regelve, de nem teszi nyilvánossá.

Annyi, hogy akinek megvan a te számod, azok az emberek fel tudnak téged venni, de egy elutasítás (vagy tiltás) után már nem.

2020. máj. 14. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:

#1:

Signalt ismerem és használom, nagyon tetszik, de mivel csak telefonszámmal lehet regelni (és úgy felvenni embereket) ezért ezt csak olyan embereknél használom, akiket ismerek irl.

Tudom, hogy van windowsra is, de szerintem adatvédelem szempontjából a win10 nem a legjobb. Főleg, hogy még zárt forráskódú is. A VirtualBoxot ki fogom próbálni, köszi:3

A telegram meg meh. Amúgy se lenne szimpatikus, de az MTproto se tűnik jónak.

Nem tudtam találni semmit a Lineról (lehet a DuckDuckGo teszi) :c

A TORt azért mondtam, mert a Ricochet (és a Briar) tetszik :D

Bár a Jami nem rossz, az egyetlen baj vele, hogy az IP-címem látható (vpnem sincs :c)

2020. máj. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!