Az egyik ismerősömnek mondjuk akit utálok és az ő tudta nélkül és az én gépemen fel akartam törni az e-mail fiókját? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Úgy akartam, hogy beírom az ő e-mail címét és megváltoztatom a jelszavát. De az nem úgy sikerült hanem küldetek neki vmi linket ha rákattint akkor megváltozik neki. És ezek után vissza tudja nézni hogy melyik IP-címről kérték?2010. júl. 28. 20:36
1/3 anonim válasza:
ha nem jelzi a szolgáltató felé(pl. gmail, citromail stb...) akk nem fogja megtudni
2/3 anonim válasza:
A levelezőrendszerek általában biztonsági okok miatt elmentik a jelszólekérések IP címét. Amúgy hülyeséget csináltál, hiszen minden jelszólekérés (gondolom elfelejtett jelszóval próbálkozták, és az ismerősöd másik mailjére küldték a linket) a fiók tulajdonosának másik email címáre megy vissza feltéve, hogy adott meg. A rendszertől elvileg lekérheti a címet, aztán a neten minden adott hozzá, hogy visszafejtse. Ha már be akarsz tenni az ismerősödnek, legalább tanulj meg jelszót feltörni, vagy, ha nem tudsz, legalább változtasd meg az IP-d (korábbi kérdésben leírták).
3/3 A kérdező kommentje:
legfeljebb mad mondom azt hogy férrenyomtam egy betűt
2010. júl. 28. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!