Ha csökkentett módba teszem a gépem, akkor el fog tűnni róla minden adat?
Figyelt kérdés
Már kb. 1 hete azt írja ki a számítógépem, hogy a windows leállt, nehogy károsodjon a gép, és hogy tegyen csökkentett módba.
Egy könyvet kell legépelnem, és nem szeretném, ha az, amit eddig begépeltem elvesszen. És persze van más dokumentum is, amit nem lenne jó elveszíteni.
2010. júl. 28. 17:48
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem ártana inkább a gépet megjavítani az adatok védelme érdekében. Egyébként csökkentet módban megmaradnak az adataid, de ha akkor hal meg a gép teljesen miközben dolgozol nem biztos, hogy meg lesznek a dolgaid.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. júl. 28. 18:13
3/6 anonim válasza:
Nem fognak elveszni az adataid, halott winyóról ki tudják írni, vírus esetén kissé macerásabb a dolog. Szerintem mentsd ki az adataid, amíg megvannak, és a könyvet is külső adathordozón (pl pendrive-on) tárold, nehogy elvesszen a bele fektetett munkád.
4/6 anonim válasza:
Ennek a gépnek szervízben a helye, de előbb mentsd ki a saját cuccaidat.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Épp most fejezetem be a CD-írást, minden fontosabb adatot kiírtam.
Szerintetek szervizben a helye? Nem lehet csak az a gond, hogy 1 éve volt utoljára telepítve?
2010. júl. 29. 14:36
6/6 anonim válasza:
Lehet, bár az én gépem is egy éve volt telepítve, mégsem tesz ilyet. Lehet a gépeddel más is, pl. hardverhiba. Vagy valamilyen vírus. Én a helyedben elvinném szervízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!