Minap újra raktam a gépem, használat közben felugrott a kaspersky ablaka a következő szöveggel: System volume information. Exe. , törlés vagy elfogadás, én a törlést választottam, jól tettem? Thx
Jól tetted.Valami vírus lehetett.
Azért mert system a neve,attól még akármi lehet.A vírusokat álcázzák,ahogy csak lehetséges,nem nevezik el úgy,hogy"vigyázz jövök,vírus vagyok!!!"
Jól tetted. Ami a Kaspersky szerint káros, az többnyire (99%-ban) az. A maradék 1% meg selejtesen van leprogramozva, mert olyan részekkel foglalkozik a rendszerben, amelyekkel nem kéne. Amit meg a SysVolInfoból törölsz, az nincs használatban. Csak akkor, ha kérsz egy rendszer-visszaállítást.
Elárulom nektek, hogy a vírusok/keyloggerek/trójaiak stb. legtöbbje a lomtárat, windows/system32 mappát, sysvolinfót nézi ki magának, mert ott senki sem turkál. Ja, és a temp mappákat is lájkolják.
Rákerestem a gépen.XP-ben legalábbis nem létezik olyan,hogy System volume information.exe
A rendszer-visszaállítás adatai vannak a System volume information nevű rejtett mappában.
Szerénység és megfontoltság kéretik válaszoláskor.A számítástechnika hatalmas témakör,senki nem tudhat mindent.
Köszönöm mindenkinek a választ! úgy látszik jó hogy töröltem,mert a gépem működik eddig minden rendesen nem hiányzik neki semmi:-) ,és egy elég érdekes leírást találtam ,hogy a vírusok ide szeretnek megbújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!