Miért kell engedélyt kérnem a rendszergazdától, ha csak én használom a számítógépet?
Milyen operációs rendszer?
Hova próbáltátok menteni a fájlokat?
Megnéztem, az enyém a rendszergazdai, az övé meg normál. windows 10et használok.
A fájl tulajdonságainál a biztonságnál engedélyeztem a teljes hozzáférést mindenki számára, mégse engedi elmenteni. Amikor visszaállítottam az eredeti beállításra, akkor sem nyilván, de igazából változás nem volt mert továbbra sem tudtam átmásolni.
Ugyanabba a mappába, ahol van.
Van egy "virágok" nevű mappád, amiben virágok vannak, az egyiket átszerkeszted, de nem tudod a "virágok" mappába menteni, hanem csak ki az asztara, és csak onnan tudod bemásolni. Ráadásul minden egyes alkalommal ez van, akkor is, ha már szerkesztetted előtte. Mindig ki kell mentened valahová, hogy aztán átnevezd és bemásold, töröld a régit, és az újat átnevezd a régire. Ez így kicsit hosszadalmas (nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!