Van olyan program, ami megmutatja jelszavat a gépen?
Régen (10 éve) volt egy amolyan jelszó feltörő programom, amit ha elindítottam a gépemen, kiírta az összes böngésző összes oldalra való bejelentkezési adataimat (e-mail/felhaszn. név és jelszó). Sajnos ezt a programot azóta se találom, de nagyon nagy szükségem lenne rá, hogy be tudják lépni az egyik oldalra, egyszerűen sehogy se tudok, mert nagyon régi fiók, fogalmam sincs akkor miket adtam meg.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem biztos, hogy egyből kiírta, amikor feltelepítettem, az is lehet, hogy csak attól kezdve kezdte el rögzíteni az adatokat.
Esetleg valakinek rémlik egy ilyen program? Vagy valami hasonló?
Köszönöm előre is!
Ilyen program szerintem csak a mentett jelszavaid mutatja meg (nem feltöri). Ezeket megtalálod a Firefox, Chrome böngészőknél adatvédelem/Bejelentkezések és jelszavaknál is.
Jelszó feltörés+felhasználó kitalálása programmal nem hinném, hogy menne, hacsak nincs valami NASA-ás géped. :))
Pl. ez a program is ilyen: (2011-ben adták ki az első verzióját)
Ezek a programok futtatáskor kiolvassák az ilyen adatokat a böngészők saját fájljaiból, - szerintem nem figyelnek és rögzítenek állandóak minden változást. (biztos van ilyen is, csak az inkább kémprogram kategória)
Utolsónak:
Köszi szépen, pontosan ezt a programot kerestem, meg lett amit akartam.
Mindenki másnak is köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!