Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért teszi ezt a Deep web?

Kódolt nő kérdése:

Miért teszi ezt a Deep web?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból letöltöttem a tort és bejelöltem hogy ne lásson senki a beállításban. Beírtam valamit ami csak deep vebes. És ki írta az IP címemet. Meg hogy ez én vagyok e. És még nem vagyok robot dolgot biztinsági kérdés is volt. Ez miért lehetett ha a böngészőben voltam és nem is voltam dark weben sem.

2020. ápr. 1. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Érthetően, mert egy mukkot nem értek ebből.
2020. ápr. 2. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát hogyha azon a böngészőn voltam ami amúgy lekövethetetlen miért kérdezte az oldal hogy én vagyok e. Meg miért írta be az IPcímemet.
2020. ápr. 2. 01:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kérdezte, hogy te vagy-e, hanem hogy robot vagy-e. Gondolom, valami capcha volt.
2020. ápr. 2. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy elmondanám, hogy egyáltalán nem lekövethetelen, csak nagyon nehéz, deha eléggé felhúzol valakit akkor utánad mennek, ne aggódj.
2020. ápr. 2. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
tor mellé még nyilván duckduckgot is érdemes használni, + vpnt sem árt úgy biztosabb elvileg.
2020. ápr. 30. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
4. ?
2020. máj. 22. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!