Virusos lett a PC-m, megoldás?
Valami telepített programmal vagy az emailomba kaptam a vírust. Újra telepítettem a rendszert windows 7-re.Nem tudok programokat telepíteni,illetve a veb oldalon lapozáskor azt írja ki,hogy nem privát vagy nem biztonságos oldal.Mielött a kukába iktatom a gépet megtudom még menteni?Virus írtot nem telepiti vagy ha csodák csodályára mégis telepíti akkor nem talál hibát.Ha a számítógép ikonra kattintok akkor mutatja a helyilemezt C és F formátumban.Mind a kettőnél látható egy kis sárga háromszőg felkiáltó jellel.Ez persze hibára utal , gondolom.Megoldás?Linket csak privátban küldj mert az oldal rögtön tiltana a harmadik féltől származó link miatt.
Köszönöm a segítséget mindenkinek előre is!
JÓ VÁLASZOKÉRT MEGY A ZŐLD PACSI KÖSZÖNETEM JELÉÜL!
Hogyan telepítetted újra? Mert egy teljesen tiszta telepítés (partíciók formatálása) után el kellett volna tünnie a vírusnak. Valamit rosszul csináltál.
A menet:
Beteszel egy garantáltan tiszta windows telepítőt (erre legjobb a gyári CD).
Elindítod róla a gépet
Törlöd az összes partíciót
Egy picit más méretekkel létrehozod azokat újra
Leformatálod az új particiókat
Feltelepíted a Windowst
Mielőtt bármi mást tennél felteszed a vírusírtót
Minden programot eredeti forrásból újra telepítesz (friss letöltés, vagy eredeti CD)
A mentésen futtatsz egy kézi vírus keresét
Ami a mentésben "tiszta" adatfájl (és csak azokat) visszamásolod. A mentésen lévő programokat elfelejted, azokat nem telepíted újra a mentésből.
Köszönöm a választ ment a zőld pacsi!
Tiszta a telepítő lemezem,háromszor csináltam teljes telepítést,a hiba maradt a fenekén továbbra is.Biztos elcseszhettem valamit,ezért is a kérdés feltevése.Próbáltam formázni a lemezt,körbe röhögött.Nem hajlandó rá.Particiókat hogyan kell törölnöm?Ne aggodj,10 év mulva tehetséges kezdő leszek.Most a tudásommal ott tartok,hogy betudom kapcsolni a gépet.Vágod?Más méretekkel töltöm vissza,és azt hogy?A telepítő lemez teszi a dolgát egy méretben,gondolom én.Lehet választani prémium meg más formátumok közül és vagy 32 vagy 64 bájtos közül.Eddig a 64 eset használtam.Van velem gond nem kevés,tudom.Wincseszter csere esetleg jobb lenne?Bár az most a hiánya miatt nehéz lenne megoldani.Kérlek,mint okos apa a hűlye gyerekének magyarázd el nekem,megkérhetlek erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!