Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nektek nem lassítja be az...

Nektek nem lassítja be az ESET vírusírtó a laptopotokat?

Figyelt kérdés

Korábban ESET Smart Security-t használtam, de eléggé belassult tőle a laptop. Avast-ra váltottam de nem hallottam jó híreket mostanában róla így elgondolkodtam, visszatérnék az ESET-hez, hátha azóta már kevésbé erőforrásigényes. Mit gondoltok?

Windows 10

2020. márc. 17. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem.
2020. márc. 17. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem, pedig nekem 10 eves a lapim
2020. márc. 17. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Hogy ne lassítaná, szerintetek varázslattal ellenőrzi a fájlokat, cpu használat nélkül? Háttértárról nem is beszélve, a legmodernebb rendszert is meg tudja akasztani a vírusirtó.

Az említett 10 éves, gyönyörűen teljesítő laptopot pláne megnézném - de találkoztam már ilyennel, szomszéd áthozta hogy kicsit mintha lassabb lenne mint volt, tudok-e valamit kezdeni vele. Kiderült, hogy két éve használja és nem tűnt fel hogy nincs, és soha nem is volt a gépen gpu driver, csak elfogadta hogy laptopon a böngésző is szaggat.

2020. márc. 17. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

egyáltalán nem lassítja alapjáraton

nyilván elvesz a háttértárból és a processzorból ha ellenőrizni kell neki.

2020. márc. 17. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
..aham, ez elvben tök jól hangzik, csak épp folyamatosan ellenőriznie kell a memória tartalmát, ha nem teszi nem alkalmas az egyetlen feladatra amire készült. Vagy hogy megy ez, felhúzzuk a kórház épületét és mindenki meggyógyul, az orvosokat\ápolókat nem kell aktívan alkalmazni és fizetni, esetleg néhanapján behívjuk őket aztán reméljük hogy pont aznap érkeznek meg a betegek is?
2020. márc. 17. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem lassítja, mert nincs feltelepítve. Win 10-re fölösleges feltelepíteni bármilyen külső vírusirtó programot. Én a Win 10-et az elérhetősége óta használom, sosem telepítettem fel külső víruskeresőt és soha semmi problémám nem volt, a Defender tette - és teszi - a dolgát.

[link]

2020. márc. 17. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Windows 10 Defenderrel beszedtem egy méretes trójait, újra kellett telepítenem. Valódi a Windows10. Most rátettem gy fizetős Eset Internet Securityt, rendben működik a háttérben és nem lassitja.
2020. márc. 17. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:

A Windows Defender hatékonysága eléggé túl van értékelve a gyakorlati tapasztalatok szerint, még a komolyabb víruskergetők ingyenes változataihoz képest is.

Én a magam részéről úgy oldottam meg, hogy amennyire tudom, száműzöm a proprietary szoftvereket az életemből. Vagyis eleve nem Windowst használok.

2020. márc. 18. 05:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Elvileg ez a legkisebb erőforrás igényú antivirus
2020. ápr. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!