Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A crackelt vírusirtók tényleg...

A crackelt vírusirtók tényleg semmit nemérnek?

Figyelt kérdés

ESS lifetime crackel, (nem key)

Avast5! I.S pedig egy .dll fájl cserével

Megbízhatók így a vírusirtók?

2010. júl. 23. 09:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Avast home ingyenes és legális. Minek crack-elni?
2010. júl. 23. 10:28
 2/19 A kérdező kommentje:
Kérdésem: Tényleg még folyamatos frissítés alatt is rossz a crackelt vírusirtó? Nem igazán reális nekem csak annyian mondják össze vissza, hogy már teljesen belezavarodok!
2010. júl. 23. 11:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom nincs, DE rengeteg olyan esetet hallok, hogy a crackelt NOD32-k, Smart Security-k sokat átengedtek. (Bár itt már én is láttam egy feladatkezelőt, amiben egy csomó (!) vírus-processz látszott ESET termék használata mellett.)

Állítólag a legális ESET-ek már nagyon jók.

2010. júl. 23. 13:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Megbabrált nem gyári antivírus hogyan védjen?

NEM LOGIKUS?

2010. júl. 23. 13:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki használ crackelt programokat, de, ha ingyenes védelmet akarsz, akkor legalább az legyen legális. Vannak tutira bevált vírus-spyware-tűzfal kombók ingyen, és nem kell amiatt aggódnod, most véd-e, vagy nem. Pl az avast ingyenes, spywareből is van millió, válassz, ami tetszik, tűzfalnak meg ott a Comodo, de azon túl is akad bőven. Ami meg ezen a 3-on átjut, szintén legális Malwarebytes leírtja. Egy crackelt vírusírtó többet árt, mint használ, lehet, hogy pont ő maga a kártevő, úgyhogy nem, nem lehet benne megbízni. Naponta itt is tízen jönnek panaszkodni, hogy crackelt ESS-t használok, és jajj, vírusos lett a gépem. Ha ESS kell, vagy Kaspersky IS, akkor azt meg kell venni, ha ingyenes és normális védelem kell, akkor a crackelt verziókat el kell felejteni. Ilyen egyszerű a dolog.
2010. júl. 23. 14:30
 6/19 A kérdező kommentje:

Eset Smart Security-t akarok használni és igazából nem crackem van hozzá hanem egyszerűen megállítja a trialt 31 napnál!

A program ami megállítja a trialt teljes mértékben vírusmentes 4 vírusirtóval nézettem át!

Maga az ESS pedig a hivatalos oldalról lenne letöltve!

Még így is kockázatos lenne a használata?

2010. júl. 23. 15:48
 7/19 anonim ***** válasza:
PCWorld szaklap havonta adja ki a felhasználói nevet/jelszót ESS 4.2-höz, és ez teljesen ingyenes és legális. Csak éppen elő kell fizetned a lapra. Szerintem vagy ezt válaszd vagy vedd meg (vannak kedvezmények). Naponta négy-öt gépet hoznak be, mert tele vannak trójaival. Ezeken crack az ESS és a NOD. Nem éri meg ezen takarékoskodni. Egy bulizós hétvégével kevesebb és megvan az ára. [link]
2010. júl. 23. 16:51
 8/19 anonim ***** válasza:
15 48: kockázatos, ha nem frissiti magát rendszeresen naponta akár többször is. És ESET-ék nem nagyon tűrik a kalóz szervereket, hol ezt, hol azt tiltják le.
2010. júl. 23. 16:53
 9/19 A kérdező kommentje:

Nemtudom miért ilyen nehéz! Elmondom még1x :) :

ESS 4.2 letölthető hivatalosoan és legálisan az oldalról!

31 napos próbaverzió-val AMI naponta annyiszor frissít mint egy megvett!

Program ami megállítja 31 napnál és ennyi...

A "crack" nem kerülhet feketelistára, nem kutyul bele a frissítésbe és nem vírus!

2010. júl. 23. 19:00
 10/19 anonim ***** válasza:
szerzem ne crackeld de ha esetet szeretnél használd [link] eszt a oldalt használd regiz a Privát frissítési szervere nekem bevált
2010. júl. 23. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!