Ez az . Exe lehet így vírus?
Észrevettem a futó folyamatokba egy .exe-t aminek a neve:
wuauclt.exe aminek a memórihasználata olyan 80.000 K körül mozog!
Vírusirtóm: Avast5! Internet Security
Kiegészítő: Malwarebytes, Anti-Malware
Egyik sem ír vírust a memóriában és magát a fájlt is tisztának írják!
Lehet vírus? Lehet vmit tenni ellene hogy ne fusson?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Biztos hogy naprakész a MBAM? Mert akkor fura, hogyha nem észleli a vírust. Az mindent megtalál.
Az Internet Security-d eredeti? Mert a crack-eltekkel néha gáz van. Mondjuk az az I.S. amúgy is elég gázos. Ha nem vetted meg, akkor szedd le, tedd fel az ingyenes vírusirtót, és mellé egy normális tűzfalat!
Ide felteheted az exe-t, 42 vírusirtó vizsgálja át.
"wuauclt.exe should not be disabled, required for essential applications to work properly"
Igen, szerintem is jó 5let leállítani...
Forrás: [link]
Lehet, te tudod. De egyáltalán működik a tűzfala? xD
Csak az a baj vele, hogy még csak fél éve létezik a program. Én pl. telefonból se vennék olyan gyártótól, akik csak fél éve gyártanak telefont, még akkor se, ha például tévéből 20 éves tapasztalatuk van.
Természetesen működik 1 gombot kelett megnyomnom hozzá, hogy otthon netezek, többit meg én beállítottam, hogy mikor kérdezzen rá blokklásra ilyesmi!
Amúgy a fél évről meg annyit, hogy az I.S a Free-Antivirus-ra épül csak van benne tűzfal meg 4-el több védelmi modul ami tökéletesen működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!