Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast-hoz milyen tűzfalat...

Avast-hoz milyen tűzfalat kell használom?

Figyelt kérdés
Eddig nem is foglalkoztam a tűzfallal, csak a vírusírtóval. Most Avast5-öt használok. Milyen vírusírtót kell telepítenem? Nem jó az ami alapból a windowson van? Hogyan kell egy ilyen tűzfalat telepíteni és használni? (van valami speciális dolog, vagy mint a többi prog.) köszönöm!
2010. júl. 22. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a windows beépített tűzfalál használom + avast. Lesznek, akik majd azt mondják, hogy az egy gagyi, de az én tapasztalatom más. Ha mégis más tűzfalat akarsz, akkor én az ingyenes Outpost Firewall-t ajánlom (szoftverbázis.hu) Semmi különleges nem kell a telepítéshez, sima ügy. Csakk arra ügyelj, hogy akkor kapcsold ki a win saját tűzfalát.
2010. júl. 22. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első hozzászóló mondta, én is úgy szintén Windows tűzfalat használok avast! mellett.Semmi gond nem volt eddig így együtt:)
2010. júl. 22. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a táborhoz!

De állítólag csak Windows-ban csak a 7-esé jó, a Vista és az XP tűzfala dísznek sem jó. De a 7-esé jó, csináltattam tűzfaltesztet, és egy port sem látható. Előnye: nem kell beállítani.

Arra figyelj, hogy tűzfal mindenképp legyen, nagyon csúnyán megszívtam anno avast! használata mellett... Ott tanultam meg, hogy egy vírusirtó önmagában semmit sem ér!

Legyen még Malwarebytes' Anti-Malware is, az ingyenesben nincs állandó védelem, tehát így összeakadás sem, és tud magyarul. Néha érdemes lefuttatni.

2010. júl. 22. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A win7 tűzfala tényleg jó, de ha xp-s vagy vistás vagy, tegyél fel egy külsőt. Én Comodot használok, ingyenesek közt jobbat még nem találtam, ráadásul magyarul is tud, és jól megvan az Avasttal. Telepíteni úgy telepíted, mint bármelyik másik progit, és mindenre rákérdez, amit be kell tajta állítani. Az elején, amíg meg nem ismerkedik a programokkal, kötekedik néha, de legalábbi te is kicsit jobban megismered a géped. Arra jó, hogy tudod, melyik szoftvert mihez engedd hozzáférni, és melyiket engeded ki az internetre. Az xp tűzfal nem feltétlenül jó attól, hogy nem jelez semmit.
2010. júl. 22. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"De a 7-esé jó, csináltattam tűzfaltesztet, és egy port sem látható."

Hát, azt az XP tűzfala is tudja.

Én a Comodo tűzfalát használom, ha a telepítésnél úgy adod meg, akkor a gépen belül is elég sok kritikus dolgot tud blokkolni, az egyik legerősebb viselkedés alapú biztonsági program.

2010. júl. 22. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Eddig jó nekem a W7.
2010. júl. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!