Hallottátok, hogy állítólag melyik a világ legnépszerűbb vírusirtója?
Szerintem is az eset nulla lett, még egy hete volt telepitve teljesen a gép és az eset már is bekapott egy virust, amit még karanténba sem tudok tenni.
Ez a virus: C:/Documents and Settings\user\Asztal\msn\MsgPlusLive-483.exe- Win32/Adware.CiDHelpalkalmazás módosulat
Mit tegyek?
A hozzászólólásra amit beidézek lentebb,
"Még mindig elég sok barom van aki megveszi azt a szemétre való Eset sz@r securityt.Semmit se ér.Még a windows tűzfala is erősebb.Melós gépem volt az Eset de bekaptam pár tórjait és formázták a vinyót.Minden munkám odaveszett."
válaszolva:
Na-Na -? általában nem a vírusirtó a hibás hanem a hiba a képernyő előtt ül úgy 35-40 centire a géptől.
Az EsetSmárt - kiváló termék csak beállításoknál interaktív módba kell futtatni a tűzfalat is nem az automatikusba, mert aszt is teheted vele hogy kikapcsolod , csak akkor ne csodálkozz hogy feltörték a géped .
Az Avast termékek nem teljesen kidolgozottak ezen a téren , butább az intelligencia szintjük , de használhatók annak ellenére is hogy enyhén szólva lemaradtak a társaiktól egy-kicsit.
Ha buta vagy akkor tanulj másoktól is ne nyilatkozz ilyen hülyeségeket , adataidat pedig ne a rendszer partícióján tárold,azért kell a kiterjesztett part hogy ott legyenek.
"nem az ügyesebbek használnak tört eset-et, hanem pont a bénábbak"
Nem Esetről beszéltem, hanem általánosságban. Egy ügyes felhasználó nem használ Eset terméket.
Nem azzal van a bajom, hogy az ingyenesek vannak a lista elején, hanem egy olyan a legnépszerűbb eszerint, ami igazából pl. az Avirától nagyon elmarad. Máshonnan meg azt hallom, hogy az Avira felhasználóbázisa 140 millió, AVG-é 110 millió, avast!-é 100 millió alatt. Na most akkor??
Nem jegyeztem meg, ki írta, hogy az avast elmaradt. Mert elmaradottnak viszont szerintem nem az. Jó, a heurisztikája elég gyengus, meg gondolom az I.S. tűzfala is, de amúgy nem feltétlen... (Csak nem a világ legnépszerűbbje)
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:40
Rakj fel egy avastot, az eset-et meg töröld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!