Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hallottátok, hogy állítólag...

Hallottátok, hogy állítólag melyik a világ legnépszerűbb vírusirtója?

Figyelt kérdés

Ti ezt elhiszitek?

[link]

2010. júl. 21. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta AVG-t, vagy AVAST használok, nincs semmi baj a gépekkel. A cégnél McAfee van, természetesen jól működik, de sok pénzért. Én simán elhiszem a táblázat adatait. A tört verziókban nem bízok, volt fent eset, a windowst sajna sokkal többször kellett újrainstallálni, tényleg nagyon gyenge.
2010. júl. 25. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is korrekt a lista. Az első helyen lévő ingyenesek egyértelműek. Miért fizetne az ember egy vírusirtóért, ha ingyenesen is minőséget kaphat, maximum egy-egy reklámablak is jár velük néha. (akik feltört vírusirtót használnak, azok egy külön téma) Az ingyenes utáni Kaspersky is egyértelmű számomra, hiszen az egyik legjobb csomag. Utána Norton és ESET, no nekik viszont a reklámjuk a nagyon jó, ha a teljesítményük nem is annyira (legalábbis szerintem a Nortonnak nagy az erőforrás igénye, Eset meg kicsit gyengus) tehát összességében alista tényleg korrekt, a valóságnak megfelelő.
2010. júl. 25. 09:31
 13/17 anonim válasza:

Szerintem is az eset nulla lett, még egy hete volt telepitve teljesen a gép és az eset már is bekapott egy virust, amit még karanténba sem tudok tenni.

Ez a virus: C:/Documents and Settings\user\Asztal\msn\MsgPlusLive-483.exe- Win32/Adware.CiDHelpalkalmazás módosulat

Mit tegyek?

2010. júl. 25. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:

A hozzászólólásra amit beidézek lentebb,

"Még mindig elég sok barom van aki megveszi azt a szemétre való Eset sz@r securityt.Semmit se ér.Még a windows tűzfala is erősebb.Melós gépem volt az Eset de bekaptam pár tórjait és formázták a vinyót.Minden munkám odaveszett."

válaszolva:

Na-Na -? általában nem a vírusirtó a hibás hanem a hiba a képernyő előtt ül úgy 35-40 centire a géptől.

Az EsetSmárt - kiváló termék csak beállításoknál interaktív módba kell futtatni a tűzfalat is nem az automatikusba, mert aszt is teheted vele hogy kikapcsolod , csak akkor ne csodálkozz hogy feltörték a géped .

Az Avast termékek nem teljesen kidolgozottak ezen a téren , butább az intelligencia szintjük , de használhatók annak ellenére is hogy enyhén szólva lemaradtak a társaiktól egy-kicsit.

Ha buta vagy akkor tanulj másoktól is ne nyilatkozz ilyen hülyeségeket , adataidat pedig ne a rendszer partícióján tárold,azért kell a kiterjesztett part hogy ott legyenek.

2010. júl. 25. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

"nem az ügyesebbek használnak tört eset-et, hanem pont a bénábbak"

Nem Esetről beszéltem, hanem általánosságban. Egy ügyes felhasználó nem használ Eset terméket.

2010. júl. 25. 12:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a bajom, hogy az ingyenesek vannak a lista elején, hanem egy olyan a legnépszerűbb eszerint, ami igazából pl. az Avirától nagyon elmarad. Máshonnan meg azt hallom, hogy az Avira felhasználóbázisa 140 millió, AVG-é 110 millió, avast!-é 100 millió alatt. Na most akkor??

Nem jegyeztem meg, ki írta, hogy az avast elmaradt. Mert elmaradottnak viszont szerintem nem az. Jó, a heurisztikája elég gyengus, meg gondolom az I.S. tűzfala is, de amúgy nem feltétlen... (Csak nem a világ legnépszerűbbje)

2010. júl. 25. 18:26
 17/17 bp1985 ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:40

Rakj fel egy avastot, az eset-et meg töröld le.

2010. júl. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!