Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit lehet tenni a nárcisztikus...

Mit lehet tenni a nárcisztikus felbérelt egy hackert hogy törje fel a Facebook adatlapomat és a messengeremet?

Figyelt kérdés
Irogatnak a nevemben másoknak és bejegyzéseket írnak ki. Mit lehet ezek ellen tenni? A féreg még nézegeti is az internetemet mert feltörte azt is a hacker segítségével. Onnan tudom hogy a keresési előzményeimben olyanok vannak amiket meg sem nyitottam. A hackerek ellen hogyan lehet védekezni?
2020. jan. 7. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: Köszi a válaszodat, de igazából nem a facét sajnálom, csak voltak webáruházak és azzal tudtam belépni, anyagi károm is van.

2 okból:

1. A rendelésem a mainapig ezmiatt nem jöt meg.

2. Eltároltam a bankkártya adataimat, amivel egy kattintással tudtam fizetni.. Nem a fejetlenségem miatt hagytam bent az adatokat, hanem azért hogy gördülékenyebben tudjak fizettni.

Attól félek, hogy valaki/k megcsapolják a számlámat. Tudom tudom. Tiltsam le blaa bla blaa....... Sajnos ez nem ilyen egyszerű, úgy, hogy dolgozok 3 műszakba. Anyagi károm a facebook miatt: 50.000-60.000 ft közötti. Ez a facebook hibája, mivel alaptalanul letiltottak, ezáltal nem tudok a többi facebook által össze kapcsolt fiókkal belépni. Egyébként is honnan tudhattam volna hogy letiltsák? Mert úgye nem csináltam semmit.......

2020. jan. 10. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Írsz a webáruháznak, hogy nem tudsz belépni a fiókba, meg tudják oldani.
2020. jan. 10. 10:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A wishnek mi az email címe?
2020. jan. 10. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!