Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért kapok biztonsági értesit...

Miért kapok biztonsági értesitést?

Figyelt kérdés
Mit takar? Beléptek?Próbálkoztak? Ha igen honnan tudhaták meg akkár csak a e-mail címemet? Kétlépcsös és havi jelszó modositáson kivűl hogyan tehetem biztonságosabbá a oldalaim fiókjait amiket használok?
2019. dec. 31. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Kitől kaptad?
2019. dec. 31. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Az elmúnt 2 hónapban 3 ilyen e-mailt kaptam a Gmail-től, Twitter-től és a Battle.net-től.
2019. dec. 31. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig én is ezzel küzdöttem. Telefonon kellett azonosítani, aztán számokkal belépni. Mint kiderült, az egyik gmailt feltörték (nem Facebook, azon mást használok). De ez kb. két hétig így ment. Ez a te biztonságodat szolgálja, hidd el. Mindenesetre az összes jelszót lecseréltem.
2020. jan. 1. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
A portás volt a munkahelyeden. Megérkezett a pizzafutár. De a munkahelyeden ez tiltott.
2020. jan. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!