Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom meg az E-mail...

Hogyan tudom meg az E-mail címeim és jelszavaim biztonságosak?

Figyelt kérdés

Tudtok ilyen oldalakat?

Teracod torrent miatt kellenének.

Sok helyen majdnem egyforma jelszót használok, szerintetek gond van a jelszóval vagy az email-el akkor cseréljem le?

2019. dec. 25. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Van egy biztonsági protokoll általában, amit ha betartasz több kevés sikerrel, akkor biztonságos a jelszó!

Ilyen pl, a kis és nagybetűk használata, szám, írásjel és ne mindenhol ugyanaz.

2019. dec. 25. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen meg tudom érteni azokat, akik csak egy jelszót használnak mindenhol. Ha kellően óvatos vagy, akkor nincs is ezzel gond, de azért tőled független eseményeknek köszönhetően is kerülhetnek nagy ritkán rossz kezekbe az adataid. Ilyenkor azért jó, ha eltérő jelszavakat használsz (mégha nem is külön mindenhova egyet-egyet, de legalább kettőt mindenhova), így nem tudják sorra végig törni az egész online életedet azzal az egyetlen jelszóval, hanem mondjuk csak a felét vagy egy kis részét.

Hacsak a gyanúja is fennáll annak, hogy valami nem stimmt, akkor én minimum, hogy fontolóra venném a cserét. Xar tudom, mert az ember a szokásai rabja, illetve kényelem-mániás is, de 1x kell jól végig menni mindenen, aztán ideális esetben soha többet.

Én is mostanában fogok egy nagy "online menedzsment" szakaszt beiktatni és rááldozom az időt, hogy végig cserélgessek mindenhol mindent. Nincs rá különösebb indokom, de azért biztos ami biztos alapon megcsinálom. Valahogy úgy fog kinézni, hogy egyfajta jelszó az email fiók(ok)nak, egyfajta jelszó a játékplatformokra és játékfiókoknak, egyfajta jelszó a közösségi platformokra (itt lehet még tovább bontom, Face-nek és Google-nek is egy külön) és egyfajta jelszó az egyéb oldalaknak. Ebbe nem számolom bele a banki adatokat, soha nem is tettem, ahhoz mindig minden esetben külön jelszót használok és azt a jelszót figyelembe sem veszem, nem is használom máshol, csak internetbankban. ATM PIN ugyanez, sehol nem használom és figyelembe sem veszem, a banki dolgok elkülönülnek mindentől. Ez így már egyébként egy megbízhatóbb felállás, az "egyjelszavas odafigyelek felállás" pedig inkább orosz rulettre hasonlít :D

2019. dec. 26. 01:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítve tovább is megyek, a már nem használt, lecserélt jelszavakat is simán újra fel lehet használni olyan oldalakhoz, ahol egyáltalán nem, vagy csak alig számít a biztonság számodra. Így egyszerűbb.
2019. dec. 26. 01:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Punk-tracker-t érdemes regisztrálni?

Lehet több horror filmek vannak fent mint nCore-on?

Ilyen oldalakat használok:

nCore, Milkie, Majomparade, Newinsane, Estone, Bigtorrent, Microbit, rebelsarea, bitpalace, ztracker, bithorlo, facetracker, moviezone, teracod, fortunatt, netmozi.

teracod és a moviezone sokszor volt már ilyen gond, egyik nap be engedett más nap nem, aztán volt újba kellett regisztráljak a teracod-ra mert töröltek, ez a kettő oldal szerintem egyáltalán nem biztonságos.

Szerintetek melyik oldalam még nem biztonságos?

Jelszóm: [link]

Email címem: [link]

2019. dec. 26. 09:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Vagy ide érdemes?

Vagy ezek se biztonságosak?

demon site, filmplus tracker.

2019. dec. 26. 10:10
 6/6 A kérdező kommentje:
??????
2019. dec. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!