Egy Asus K50IJ Laptopom van. Milyen vírusírtót tegyek/tehetek fel rá?
Figyelt kérdés
Most Microsoft Security Essentials van rajta. Bár a gépemen Avast5 van, nem mertem feltenni a laptopra, nehogy "megölje". (sokan mondták, hogy ha túl erős a vírusírtó amilyen az avast tönkreteszi a laptopot) Ez igaz? Milyen vírusírtót tegyek fel? Még szeretném használni a laptopot pár évig!! köszönöm!2010. júl. 20. 14:40
1/7 anonim válasza:
Kaspersky Internet Security 2011.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen szériájú gépem van! Én a ESET Smart Security-t ajánlom!! ( [link] )
Ez a leggyorsabb! És az egyik legjobb!
Én még nem csalódtam benne :)
Nekünk 4 Laptopunk van mindegyiken ezt használom!
A legrégebbi notim 5 éves és mindig ez volt rajta :D És tökéletesen működik!
Az ESET-hez frissítőkódokat itt találsz: [link]
Van hogy havonta ,van hogy 10-nap után kér frissítőkódot.
Ennyit megér!
üdv.
4/7 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám "Emesét", ha már az van fent, miért ne?
Amúgy mi ez a túl erős avast és megöli a gépet?? Nem értem és még nem hallottam erről..
5/7 anonim válasza:
A számítógép nem kopik el a rajta futó programoktól :D
Amúgy Kaspersky IS 2011. Pont olyan gyors, mint nod.
6/7 anonim válasza:
Ezt a baromságot!!!! Amit a microfos támogat. NEM TÖK MINDEGY???? A lényeg az hogy híresebb legyen ne csak valami melléktermék mint pl a norman antivirus, ikarus antivirus stb... Egyébként meg ha kicsi a géped teljesítménye (akár laptop akár asztali gép) akkor tök mindegy milyen vírusírtót teszel rá mindegyik "megöli".
7/7 anonim válasza:
Nekem az Avast vált be a legjobban! A NOD32 meg egy nagy rakás f o s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!