Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki kifejtené, hogy mégis...

Valaki kifejtené, hogy mégis mit jelent ez, létezik e ilyen? Számítógép zsenik?

Figyelt kérdés

Szóval sejtéseim szerint az exem egy kém valamit helyezett a gépemre/netre. Igazából én nem tudom, hogy ez hogyan működik, szóval bocsánat, ha hülyeséget írok. Lényeg, hogy egy barátom vette észre és bár ő ért egy kicsit hozzá, ő sem tud mindent. Szerinte otthonról csinálta az exem, valószínűleg valahol mikrofon is van a házban elrejtve, de nem találtam meg. Állítólag arra is kellene külön kütyü, mármint megkeresni.

Azt mondta a barátom, hogy kérjek segítséget valahonnan. De mégis hogyan? Vagy mi ez?

Akinek van bármi ötlete, és eltudná magyarázni, hogy mégis mi ez az egész, annak nagyon örülnék. Az elején én nem is vettem komolyan, mert tiszta abszurdnak tűnt. De azért jó lenne átlátni mégis, hogy mit művel. Azért gondolok rá, mivel anno is hallottam, hogy ilyesmikkel foglalkozik.

Létezik ilyen kém program vagy bármi? Hogyan védhetem ki ezt?

2019. dec. 8. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Konkretan minden adatot ami atmegy rajta.

Kihuztad legalább a te rendszeredbol vagy azóta is működik?

2019. dec. 10. 11:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Az ismerősöm lekódolta, hogy ne tudjon megint belemászni.

Szerinted bele tud? Komolyan, én már nem bízom semmiben. Fel tudja törni?

2019. dec. 10. 11:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Jelenleg úgy van tehát, hogy megszakította a dolgot, nem fut át adat hozzá.

Mindenbe bele látott? Facebook, Email, minden??? De hisz belépési kódok vannak.

2019. dec. 10. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!