Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook letiltott, mit tudok...

Facebook letiltott, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, facebook letiltott és írták, hogy ez végleges.Nem tudom miért tiltottak.

Miért van az, hogy akár hány új fiókot csinálok azt rövid időn belül tiltják? És a személyimet kéri hogy erősítsem meg, hogy én vagyok...

Nem lehet, hogy a telefonom ip címét automatikusan tiltja? Légyszíves segítsetek, mert munkahelyen is fontos nekem a messenger, más telefonon probáljam estleg?

Köszi előre a választ

2019. dec. 4. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit kérnek, igazold magad. Lehet, hogy van egy "jóakaród", aki mindíg jelenti a fiókodat, és azért törlik.
2019. dec. 4. 18:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Már probáltam, de úgysem jó...

Probaltam más névvel is, azt is tiltották.

Azt olvastam nem szabad megadni a szemelyit

2019. dec. 4. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy új emailről regelj úgy hogy be vagy lépve - és egyből vissza tudod igazolni az emailt. Utána adj meg tel számot is neki. Így ha mindkettő vissza van igazolva, már nem fognak személyit kérni, és csak úgy letiltani sem.
2019. dec. 4. 18:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezeket mind megcsináltam, mégis tiltottak..

Nem tudom mit csináljak

2019. dec. 4. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki proxyn keresztül, vagy pl tor böngészővel..
2019. dec. 4. 19:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Hogy tudok a proxy-ba belépni?
2019. dec. 4. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Az internet beàllításoknál adj meg proxy szervert. De látom ez neked bonyolult..

Töltsd le a tor böngészőt. Az még jobb, és neked egyszerűbb is..

2019. dec. 4. 19:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi már megtaláltam, beléptem.

Most úgy regisztráltam

2019. dec. 4. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Ahogy beírom az adataimat és regisztrálásra lépek, egyből azt dobja be, hogy gyanus tevékenységet vettünk észre a fiókodban kérjük igazold magad.

Valaki valami ötlet?

2019. dec. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!