Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell a VPN-t beállítani...

Hogyan kell a VPN-t beállítani, hogy ne tiltson le a Facebook?

Figyelt kérdés
Hogyha fellépek VPN használatával, akkor a Facebook jelzi, hogy nem szokványos helyről jelentkeztem be és letilt. Állítólag lehet a VPN programokat úgy konfigurálni, hogy ezt kikerüljük.

2019. dec. 1. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak facebookhoz kell masik IP, akkor probald meg tor bongeszovel a facebook .onion domain jet "facebookcorewwwi.onion". Itt nem fog letiltani.
2019. dec. 1. 10:44
 2/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy ilyen későn írok de letiltott így a Facebook ahogy itt ajánlották ? És a TOR BROWSER böngészőt + ONION url-t még kombináljuk a ORBOT vpn titkositoval is ? vagy csak az nélkül? Köszi a válaszért előre is !
2020. febr. 17. 22:48
 3/3 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok . Mert ha azt veszem akkor mondjuk eltitkositod az IP címedet valamelyik VPN progival (feltéve ha nem lehet magyarországra titkositani vlmi más IP címre )de ha telószámmal regisztrálsz vagy akármit csinálsz facebookon ami által tudják ,hogy Magyarországról vagy esetleg magyarországról használod a facebookot már gyanús tevékenységnek vélhetik és ellenőrzés alá tehetnek, hogy ennek van e köze a TOR böngészőhöz az itt kérdéses mert ugye a TOR nem fedi le a földrajzi helyedet csupán eltitkosit téged (legalábbis ahogy én tudom )
2020. febr. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!