Hogy tudom klónozni a telefonom SD kártyáját?
Sziasztok! A következőben szeretnék segítséget kérni a hozzáértőktől:
Xiaomi Mi Max telefonomban betelt a 32Gb-os kártya. Vettem egy 64 gigásat. Szeretnék MINDENT átmásolni az új kártyára úgy, hogy a telefon ugyanúgy tudja kezelni, mint a mostanit, csak ott legyen a plusz tárhely. Ne kelljen újra beállítani pl. a csengőhangokat, háttérképeket, programokat, amik most ankülső kártyán vannak.
Előre is köszönöm a segítséget!
Kikapcsolod a telefont, kiveszed a kártyát, beteszed kártyaolvasóba, bekapcsolod a rejtett fájlok megjelenítését, lemásolsz róla mindent egy mappába, berakod az új kártyát, leformázod olyanra, mint ahogy a másik volt (általában exfat, vagy fat32), rámásolsz mindent, visszarakod a telefonba, bekapcsolod a telefont.
Ha szerencséd van, megmarad minden.
És ha nincs? El nem veszik a régi kártyáról, azt tudom. Inkább csak az újbóli beállítgatásokat szeretném megúszni. Csengő hangok, ilyenek...
Nincs erre valami spéci klónozó program? Mint a Clone DVD volt vagy ilyesmi...?
Te most komolyan ennyire nyomi vagy????
első írta hogy kell egy kártyaolvasó.
erre te ezt írtad:" És ha nincs?" - gondolom ezt a kártyaolvasóra értetted. Ha meg nem akkor mire???
Te ennyire unatkozol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!