Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » PCX vagy Ipon a megbízhatóbb...

PCX vagy Ipon a megbízhatóbb gépösszeszerelés ügyében?

Figyelt kérdés

#gép #iPon #PCX #gép összeszerelése
2019. nov. 24. 14:06
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
76%

Én pl, egy irodának szereltettem az iPon -al pár évvel ezelőtt néhány gépet, mert nem volt kedvem vele küszködni.

Teljesen igényesen össze volt szerelve. Kábelek szépen elvezetve, kötegelve. Minden kimaradt tartozékot megkaptam egy másik dobozba, ami nem volt felhasználva.

A pcx -el nincs tapasztalom, mert az onnan rendelteket eddig mindent magam szereltem.

De azoktól se hallok panaszt. Profik, még külön youtube csatornája is van a szerelő brigádnak.

2019. nov. 24. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Na, az iPonnal nekem kétszer is meggyyűlt a bajom a kábelezést illetően. Egyébként jól dolgoznak, csak az egyik gépben a SATA kábelt olyan feszülősre tették, hogy kicsúszott a meghajtóból. A másiknál meg fordított polaritással kötötték be a HDD LEDet.
2019. nov. 24. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy gépről van szó önmagamnak, azt nem bíznám másra.
2019. nov. 24. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Egyebkent en is osszeszerelnem de inkabb fizetek par ezer forintot minthogy 4 oran at szenvedjek vele.
2019. nov. 24. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
iponnal van rossz tapasztalatom... a kábelezés borzasztó volt és a ramok eléggé szarvas hibásan voltak berakva.
2019. nov. 26. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi tart ezen 4 órát? 1 óra, ha nagyon lasan csinálod...
2019. nov. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!