Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10 jelszó?

Windows 10 jelszó?

Figyelt kérdés
tehát meglehet e oldani ha én bekapcsolva hagyom a gépet felügyelet nélkül akkor kijelentkezzek, és visszajövök 5-10 perc múlva a géphez akkor kérje a jelszót? 5-10 percekre nem akarom kikapcsolni, alvó állapotba rakni sem.
2019. nov. 24. 09:17
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
76%
Ha a képernyőkímélőt állítasz be, ott be lehet azt állítani, hogy kérje a jelszót ha hozzányúlnak a géphez.
2019. nov. 24. 09:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem találom ezt a lehetőséget.
2019. nov. 24. 09:46
 3/9 P.O.C. ***** válasza:
83%

Gépház > Személyre szabás --> Zárolási képernyő.

Alul: képernyőkímélő beállítása.

Beállítasz egy tetszőlegeset. Majd bepipálod a "bejelentkezési képernyőt".

Ekkor ha megszakad a futása a képernyő kímélőnek a bejelentkezési képernyőt fogod látni nem az asztalt. Az pedig ha be van állítva a Windows jelszó, fogja kérni is azt, a tovább haladáshoz.

2019. nov. 24. 09:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat segítettél. Kössz
2019. nov. 24. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van a user-nek jelszava (v pin kódja), akkor ez az alapbeállítás.. Eszerint magad ellen dolgoztál és el-állítgattad..?

Ha "kijelentkezel" vagy csak ctrl-alt-del +zárolást nyomsz.. belépéskor kér jelszót.

2019. nov. 24. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó. Nem én kapcsoltam ki a gépen ezt a képernyőkímélőt.

Kössz. Teháf lehet zárolni az általad leírtal is? Oké. Megpróbálom majd, mert így akkor egy percdt várni kell vele mire lezár képernyőkímélőn.

2019. nov. 24. 20:37
 7/9 Alex Fly ***** válasza:
64%
Win+L nem jó?
2019. nov. 25. 02:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy start menüben rákattintasz a profilképre és "zárolás". Kinek mi tetszik/melyik a legkönnyebb.
2019. nov. 25. 09:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Kössz. Nem tudtam ezt sem hogy a profilképnél lehet kijelentkezni meg zárolni. Ezt a funkciót kerestem. Kössz.
2019. nov. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!