Veszélyes ez így?
A laptopom jobb alsó sarkában állandóan megjelenik egy reklám, amit nem tudok eltüntetni.
Gondolom valami vírus lehet.
Szeretnék "távoli segítséget" kérni, de aki ért a gépekhez, olyan ismerősöm nincs.
Mennyire veszélyes egy idegenre így rábízni a gépemet?
Malwarebyte telepítése és teljes vizsgálat indítása ajánlott valamint programok között szét kell nézni h nincs e nem oda illő dolog és azt letörölni.
"Adware" olyan vírus ami reklámokkal bombáz.
Típustól függ melyiket hogyan lehet eltávolítani.
Próbáld ki egyelőre ezt amiket leírtam, és próbáld meg beazonosítani legalább a nevét ennek a valaminek, mit ír a reklám satöbbi.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ahogy az első ajánlotta, kivettem az értesítésekből a pipákat. /Majd kiderül, hogy olyat is kivettem-e ami kell/, de most pár perce nem ugrott fel új reklám.
Ha nem sikerül, akkor jöhet a 2. segítség.
Ilyen van a windowsban? :O
Mondjuk én azzal kezdem a telepítést hogy kikapcsolok mindent rajtuk, (Gépház - adatvédelem és itt minden OFF-ra) ha kell valamelyik alkalmazásnak hozzáférés úgyis megkérdezi, alapból semmi sem kap semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!