Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan Tudják meg az email...

Honnan Tudják meg az email címemet?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy ha meglátogatok bizonyos oldalakat és nem regisztrálok,nem adom meg az email címemet,mégis tele van a spam könyvtáram (gmail). Mit tehetek,hogy ne kerüljön kéretlen levél a spam mappámba?
2010. júl. 18. 15:33
 1/5 Novobá ***** válasza:
100%

lehet hogy más adta meg :)

Amúgy nekem 2 gmailes címem van, 1 amit "hivatalos" helyeken használok és 1 amit minden egyéb helyen

a "hivatalosra" nem kaptam még soha spamet

2010. júl. 18. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy más adná meg,sokat szörfözök a neten sok helyen járok többnyire külföldi honlapokon,és szinte mindegyik helyről kapok spamet.
2010. júl. 18. 15:48
 3/5 Oberle Gábor ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag ez lehetetlen, ha a neten jársz... Egyszer megnéztem egy cookie-t, ami már rég a gépemen volt, és szinte minden információ benne volt, az e-mail címemtől kezdve, az addig meglátogatott ÖSSZES weboldal címén át ezeken a weboldalakon szereplő reklámok címén keresztül sok minden, szöveges formában, természetesen sok-sok "kriksz-kraksz" között!...

Ha 1x is "szóba kerül" az e-mail címed egy oldalon (azaz megadod vkinek vagy pl. bejelentkezel az e-mail fiókodba, ami reklámokat küldözget, mert ingyenes a fiók, akkor már vége is az e-mail címednek!...

Nekem nincs olyan e-mail címem, ami nem került spamküldők kezére... (Pedig már jó sokszor változtattam őket.)

2010. júl. 18. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Az IWIW-re regisztált Gmail-es email-címemre rendszeresen jöttek perui és egyiptomi(!!!) spamok, egyik országba sem írtam soha. Adatbiztonság, mint olyan. Bejelentettem a Google-nál, elegem lett az állandó szűrő beállításokból.
2010. júl. 19. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. júl. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!