Ki mit ajánl a windows 7 hellyet?
Egyébként mi lenne a cél, újabb Windows, vagy "gyenge gép miatt bármi ami elmegy rajta"?
Ha Windows akkor Windows 10, ha más, akkor 1. válaszomban írtam az Ubuntu-t. Más disztribúciók is vannak - feltételezem - kezdőként ez lenne az egyik legjobb.
Ahogy előttem írták: Ubuntu vagy én még a Linux Mint-et tudom ajánlani.
A Linux annak nem jó, aki videószerkesztéssel vagy nyomdaipari munkával foglalkozik, mert erre nincs igazán jó Linuxos program. Minden másra van. Játék sem gond manapság, hála a Steam-nek: rengeteg és egyre több Steames játék megy Linuxon, de Wine segítségével nagyon sok Windowsos is vígan elfut.
10 éve Linuxot használok, manapság már csak nagyon ritkán töltöm be a Windowst, úgy 3-4 havonta egyszer.
Windows 7 - et.
Attol hogy megszunik a támogatása meg ugyanúgy használható mint eddig.
Magam is nehezen fogok leszakadni a Win 7-ről, szerintem kihúzom, amíg megy a bicikli.
Ennek van bizonyos hardver / driver oka is, másrészt pedig végzi a dolgát és ennyi.
Korábban én is igyekeztem követni a trendeket, de már az XP-nél jelentkezett egy törés, azt is "túlhasználtam".
Szintén azért, mert az is már csak úgy meghúzódott a háttérben, nem nagyon kellett vele foglalkozni.
Noha van vésztartalékba egy laptop, amint Win 10 is van, de arra még nem tudtam rászokni, vannak zavaró dolgai is.
#8: Aha persze, aztán majd jön a sok zombigép, mert nem lesznek foltozva a biztonsági hibák. Le kell szakadni a Win7-ről! Szerencsére a MS nem követte el ugyanazt a hibát, mint az XP-nél, hogy 8 évig nem jött ki használható új rendszerrel (ugye az XP 2001-es, a Win7 meg 2009-es, a Vista meg egy rakás trágya volt).
Ha nem kell a Linux, akkor ott a Win10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!