Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaptam Értést. AVG Technologie...

Kaptam Értést. AVG Technologies tol. A progm. Már nincs a gépen. AVG TuneUp (60 nap. Prba v. , küldtek emailt:Ösz:12eFt. Csak lezárni? Gép újra lett telepít:szóval. Hogy zárjam le? Mert 2hóra 12eFt, lehet visza. Hogy lehet végleg lezárni?

Figyelt kérdés

#AVG Technologies #SZerződés? felmodás?
2019. szept. 28. 03:34
 1/1 anonim ***** válasza:
30%

Gondolom nem adtál meg bankkártya adatokat és nem iratkoztál fel olyanra, hogy "fizetés havonta", legalábbis én ilyen programok esetén nem hallottam ilyen lehetőségről. Ha mégis feliratkoztál ilyenre, akkor ügyfélszolgálatnak, supportnak vagy hasonlónak írni.

A tune up valami kiegészítő egyébként és szerintem a próbaverzió járt le és ezért küldött e-mail-t az installkor megadott e-mail címedre, hogy fizess, mert lejárt.

2019. szept. 28. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!