Én föltettem egy kérdést, lenn olvasható. És most egyszerűen eltűnt az az antivir, és minden megjavul, megy az explorer, meg minden program. LEhetséges ez?
Figyelt kérdés
Mikor ma bekapcsoltam a gépet akkor kijött vmi. Antivir Solution Pro és elkezdte vizsgálni a gépem és kiírta, hogy vírusos a nod32-őm is, meg vmi. Win32/Wadnock meg egy csomó mást akkor mit csináljak? Gyorsan kéne a segítség!2010. júl. 15. 11:48
2/9 A kérdező kommentje:
Az apróbetüs alul az az, amit feltettem kérdés.És azt kérdem, hogy megjavulhatott-e ez az egész, mert minden működik.És eltünt ez a program is.
2010. júl. 15. 12:19
5/9 anonim válasza:
Az antivir solution pro egy hamis antivirus program volt. Azt hogy mitől tűnt el, nem tudom, valószínűleg a nod32 letörölte.(nagyon okosan)
6/9 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, minek kell neked ÚJ és ráadásul HAMIS virusírtó, amelyik MAGA A VÍRUS? Örülj neki, hogy a NOD rövid úton elvágta a mocsok dög torkát és letakarította. Nézd meg, alighanem ott lesz a NOD karanténjában. Futtasd le a Cclenart és kézi ellenőrzéssel a NOD-t.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..
7/9 anonim válasza:
ESET-NOD vírusadatbázisában hetek óta benne van ez a kártevő, márpedig akkor le is tudja szedni. Az Antivirus Solution Pro VÍRUS és hamis virusirtó, ha nincs a NOD, telepíthetnéd újra a Windows-t.
8/9 anonim válasza:
Ha Mozilla Firefox a böngésződ, akkor töltsd le a WOT kiegészítőt, a Google keresőjében pirossal jelzi ezt az Antivirus Solution Pro nevű hamis vírusirtót! Warning a jelzés. (Nem tud magyarul). Innen letöltheted: [link]
9/9 anonim válasza:
A WOT minden vírusos oldalt így jelez, az összes hamis vírusirtót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!