Vírusos gép újratelepítése után mennyire kéne aggódnom hogy az új rendszert megfertőzik a kimentett fájlok?
Mielőtt formáztam a meghajtót egy másik rendszerre rádugtam a meghajtót hogy kimásoljam a fontos fájlokat, aztán telepítettem csak újra.
A vírusirtó futott mind a három rendszeren.
A kártevők általában a C gyökérkönyvtárában élősködnek. Aggódnod akkor kell ha valami torrentről leszedett játék crack stb. fájlban volt a kártevő. Ugyanis azt egyik program sem fogja megtalálni csak kicsomagolás után (vagy akkor se).
Az ilyen filmek, zenék, videók stb nem szoktak fertőzést hordozni. Legtöbbször valami tömörített állományban van elrejtve a kártevő, ami egészen odáig nem okoz problémát még ki nem csomagolod.
"A kártevők általában a C gyökérkönyvtárában élősködnek."
muhahahahahahahaaha! A nap vicce
A vírusirtó lehet nem találta meg vagy már nincsen ott.
Egyébként pedig bármilyen állomány lehet vírusos. Milyen vírust sikerült beszerezned és honnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!