Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki megpróbált belépni a...

Valaki megpróbált belépni a Facebook-oma. Hogyan tudom megnézni, hogy honnan történt a próbálkozás?

Figyelt kérdés

Két napja jött egy email, hogy bejelentkezési problémák merültek fel, de én akkor az ágyban feküdtem és akkor is teloztam. Tehát valaki próbált belépni.

Az e-mailen belül van két hivatkozás, hogy egy kattintással be tudok lépni, a másik pedig az, ha nem én voltam tudassam.

Hiába kattintok bármelyikre, semmi nem derül ki. Próbáltam a bejelentkezett helyeket megnézni, de csak a jelenlegi volt.

Egyébként az egy régi Facebook, semmire nem használtam, csak régen játszottam rajta és küldtem magamnak a mostani fbmre oda a pénzt kb még 5 vagy 6 éve.

A mostani fb-m pedig egy régi emaillel van csinálva, de ezt az a személy nem tudta. Ez nem is fontos, csak kis háttérinfó.

Valaki tudja, hogy hogy tudom megnézni, honnan történt a próbálkozás? Az appon belül nem találok semmi ilyet, mindent megnéztem.

2019. aug. 4. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyi infó között nem írja magától, nem lehet megnézni. De nem tudnál azzal sem semmire menni. Ha kiír egy IP-címet, abból te konkrét vagy személyes adatot nem tudnál kideríteni. Legjobb esetben egy becslő földrajzi helyzetet, ami több tíz kilométert is tévedhet. Lakcím szerint nem fogod megtudni honnan próbáltak belépni. Név szerint nem fogod tudni, hogy ki próbált belépni. Ha az IP-cím meg lett hamisítva, még a becslés sem fog a valóságnak megfelelni.
2019. aug. 4. 11:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát azt gondoltam, csak jó lett volna tudni nagyjából honnan, mert lenne tippem és segített volna.

Köszönöm szépen a válaszodat!

2019. aug. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!