Valamelyik Popcorn Time vírusos lehet?
Itt egy cikk hogy így tért vissza ezzel a kinézettel: [link]
Itt az új: [link]
Ez a régi kinézetű: [link]
Most mindegyik fent van, és a régi kinézetű lassabban indul el.
Vagy melyik az eredeti most?
Ezeket már többször több soron
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
elmagyaráztuk neked:
1. A zona.ru zárt forráskódú, vírusos, felejtős.
2. A bitlord ugyancsak.
3. A utorrent-nek is megromlott a renoméja. Helyette ott a nyílt forrású qbitorrent, transmission, deluge.
4. A popcorn time-ot meg a hivatalos weboldaláról szedd le:
a Wikipedia oldala szerint:
a hivatalos oldalról származó telepítő vírusmentes:
5. A stremio is.
6. A kodi is.
Őőő, oké? Egészségedre, de nem érdekel a hisztid.
Visszatérve a témához, minden most népszerű torrent kliens tud sequential downloadot, parasztosan ezt hívják streamnek az általad említett programoknál is.
Így ha vírus miatt aggódsz akkor továbbra is a nyílt forrásúak a legjobb opciók, pl qBittorrent.
Meglepő módon amiket soroltál a legveszélyesebb opciók.
Én nem találok semmit hogy hol tudnám nézni a filmet letöltés közben a qBittorrent-en.
Akkor magyarázd el?
#7 nyilván ahhoz keresni és kéne, hogy megtaláld. Például ráguglizni arra, hogy "qBittorrent sequential download", amit említettem ugye. De baromi egyszerű, jobbkatt a torrentre :)))
Benyomod aztán nyithatod kedvenc lejátszóddal vagy ugyanott a preview gomb is ott van, csak hogy megtaláld.
De ez őstechnológia, 10+ éve is tudták a torrent programok, értem én a meglepődést ezen, csak kicsit túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!