Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy kell úgy mélyre úszni,...

Hogy kell úgy mélyre úszni, hogy ne fájjon a fülem?

Figyelt kérdés

Ha elkezdek lefelé úszni a tengerben, akkor 2-3 méter körül már annyira nyomja a dobhártyám a víz, hogy fel kell jönnöm. Dechatlonos búvár maszkban próbálkoztam.

Lehet, hogy csak a maszk miatt nem egyenlítődik ki megfelelően a nyomás, vagy valamit kellene csinálnom, hogy le tudjak mélyebbre úszni?

Ha a maszk miatt van, akkor milyen búvárszemüveget ajánlanátok, amivel le lehet merülni mélyebbre?

2019. júl. 22. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Freedriver maskot. Egyébként az a decathlonos maszk az egy hulladék, ha komolyabban akarsz merülni, és jobb elményt akarsz akkor szerezz be egy rendes cuccot, lehetőleg edzett üveg legyen, kevésbé párásodik
2019. júl. 22. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Manuálisan kell egyenlíteni. Amikor érzed, hogy feszít nyelsz egyet, vagy a maszk puha részén keresztül befogod az orrod és orron át fújsz egyet. Az utóbbival, ha rosszul csinálod, víz mehet a maszkba, szóval ha nem tudsz víz alatt maszkot üríteni, akkor a nyelést javaslom.

De ugye nem a teljes arcos maszkot használod? Az nem jó merülésre, csak felszínen lebegésre.

2019. júl. 23. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:

De, a teljes arcos maszkban próbálkoztam, úgyhogy abban nem tudtam befogni az orrom.

Miért nem lehet vele merülni amúgy, azt tudjátok?

2019. júl. 24. 07:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, mert nem tudsz rendesen egyenlíteni benne. Rendes búvármaszkot vegyél.
2019. júl. 24. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!