Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Van-e lehetőség 22 évesen...

Van-e lehetőség 22 évesen elkezdeni úszni?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy eljárni edzésre és egy-két kissebb versenyre.

Szimplán a sport, a közösségi élményért és persze a versenyzésért.

Nem arról van szó, hogy túl motivált vagyok és Hosszú Katinka akarok lenni, csak szeretnék valamit rendesen sportolni.

22/f

2019. jún. 16. 17:19
 1/1 anonim válasza:

Persze, az 50 éves nagyapám se tudott úszni ideáig. Aztán kedvett kapott hozzá elment egy uszodába megtanult azóta minden héten 3x legalább elmegy ha nem többször. Annyira megtetszett neki.

Szerintem mennyj be a közeli uszodába beszélj az ottani edzővel hogy te nem csak hobbi úsznál. Valszeg mikor mész edzésre megmondja majd hogy 5 hossz gyors, utánna 5 hossz pillango 5 hossz hát ( nekem ez volt az első edzésem ) aztán ha látja hogy szépen fejlődsz és van benned akarat valszeg megfogja kérdezni hogy menni akarsz e versenyre. Neked kicsit nehezebb lesz szerintem mivel vannak olyanok akik 12-13 vagy korábban kezdték el az úszást, és rommávernek. Én 4 év után kezdtem el megint úszni 21 évesen. 16 éves srác úgy cumira verte a számat hogy élvezet volt nézni. Szerintem mindenféleképpen kezd el, még így is, hihetetlenül jó sport megmozgatja minden porcikádat és semmi hátulütője nincs. Sok sikert és kitartást hozzá!

2019. jún. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!