Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ezt olvastam a neten! Mindegy...

Ezt olvastam a neten! Mindegy hogy milyen aromával itatjuk át a szivacsot? Többi lenet.!

Figyelt kérdés

"De a leginkább használt módszerek természetesen a csalik ízesítése. A legegyszerűbb módja, ha a horgászat megkezdése előtt néhány órával, egy aromával átitatott szivacsdarabot helyezünk a csontisdobozba."


Ez mindegy hogy milyen aroma?Mert itthon csak Császárkörte Aroma van.Az is jó?

És ha már beletettem a csontik közé a szivacsot, akkor azokat a csontikat nem lehet már több napig tárolni?(Ugy gondolom h elpusztulnak az aromától) Vagy azt megeszik?

vagy csak annyi a csontikhoz tegyek be rumba áztatott szivacsdarabot amennyit akkor elhasználok?

Vagy lehet az egészhez berakni mert nem lesz semmi bajuk tőle?És én regel akarok menni korán horgászni.de azt irja a net h néhány órával horgászat elött , kell betenni a szivacs darabot a csontikhoz.És én pár órával korábbann nem kelek fel azért h betegyek egy szivacsdarabot.És ha este olyan 11-éjfél felé teszem bele a szivacsdarabot, és reggel 6 óra felé kezdek el horgászni, az nem sok idő amíg bent van a szivacs? (ha valami hülyeséget írok akkor bocsi) de az ilyenfajta csonti ízesítést nem használtam még.


2010. júl. 5. 18:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy eseleg , inkább vaniliás cukrot szorjak rájuk, h legyen valami ize, és illata a halak számára?
2010. júl. 5. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
*estleg
2010. júl. 5. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, ezt én sem tudom, de kiváncsi vagyok rá én is!!!!!
2010. júl. 5. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!