Ezt olvastam a neten! Mindegy hogy milyen aromával itatjuk át a szivacsot? Többi lenet.!
"De a leginkább használt módszerek természetesen a csalik ízesítése. A legegyszerűbb módja, ha a horgászat megkezdése előtt néhány órával, egy aromával átitatott szivacsdarabot helyezünk a csontisdobozba."
Ez mindegy hogy milyen aroma?Mert itthon csak Császárkörte Aroma van.Az is jó?
És ha már beletettem a csontik közé a szivacsot, akkor azokat a csontikat nem lehet már több napig tárolni?(Ugy gondolom h elpusztulnak az aromától) Vagy azt megeszik?
vagy csak annyi a csontikhoz tegyek be rumba áztatott szivacsdarabot amennyit akkor elhasználok?
Vagy lehet az egészhez berakni mert nem lesz semmi bajuk tőle?És én regel akarok menni korán horgászni.de azt irja a net h néhány órával horgászat elött , kell betenni a szivacs darabot a csontikhoz.És én pár órával korábbann nem kelek fel azért h betegyek egy szivacsdarabot.És ha este olyan 11-éjfél felé teszem bele a szivacsdarabot, és reggel 6 óra felé kezdek el horgászni, az nem sok idő amíg bent van a szivacs? (ha valami hülyeséget írok akkor bocsi) de az ilyenfajta csonti ízesítést nem használtam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!