Szerintetek 16 évesen elkezdhetek még kajakozni vagy már túl idős vagyok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 17:32
1/8 anonim válasza:
Elkezdheted de a profi versenyeket el kell felejtened
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :-)
2019. febr. 10. 20:31
3/8 anonim válasza:
Szerintem is, simán elkezdheted. Különösen ha van valami sportmúltad más sportágban, akár el is élhetsz valamit. De ha nem lesznek jelentősebb eredményeid, szabadidősportnak is nagyon jó.
4/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek ez fiús sport ?
2019. febr. 11. 14:57
5/8 anonim válasza:
Szerintem mindkét nemhez illik.
6/8 anonim válasza:
16 évesen már mindenhez öreg vagy :D innen már csak a halált várhatod :D miért ne kezdhetnél kajakozni? bármilyen sportot elkezdhetsz. versenyszerűen is el lehet jó eredményeket érni ha kitartóan csinálod sok sok évig. kajak férfias sport-e? nem hallottál még arrol hogy izmos csávókat kajakosaknak is hívják egyesek? régebben eléggé elterjedt mondás volt
7/8 anonim válasza:
Garantáltan el lehet kezdeni. Kb 28 évesen kezdtem el és még élek (lassan 38 vagyok). Persze nem versenyzek. 16évesen még akármi lehet ha évekig kitartóan evezel. Vágj bele bátran!
Van sok csinos kajakos lány,úgyhogy ne aggódj nem csak fiú sport 🙂
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2019. febr. 16. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!