15 évesen tettem le a horgázsvizsgát, most úgy olvastam, hogy 10-18 éves korig 1500,19 fölött 3500 államilag a vizsga, most akkor mégegyszer kell vizsgázni, hogy így 2 részre van szedve?
nem hiszem... értelmezd amit írtál, gondolkozz.
kb. van egy gyerek, és van egy felnőtt kategória a vizsgán. a gyereket támogatják, a felnőttet nem, mivel önálló keresete van. nem másabb a horgászat 19 éves kortól, csak többet kell a vizsgáért fizetni.
ha tévedek akkor majd javítsatok ki. nem horgászok, nincs is vizsgám, de az általad leírtak alapján válaszoltam.
Szia!
Nem kell újra vizsgázni! Aki egyszer sikeresen vizsgázott annak már nem kell mert a vizsga nem évül el.
Az általad leírtak azokra vonatkoznak akinknek még nincs
vizsgájuk. Tehát aki 15 évesen vizsgát tesz, annak 1500 Ft és érvényes marad a továbbiakba 18 vagy 20 évesen is.
Nem kell újra vizsgáznod.
Sántít a dolog, a pénzt úgyis apja-anyja fizeti.
Viszont pontosan ugyanazt a szövegezésű kérdéssort kapják meg írásban mint a felnőttek, vakarják is a fejüket itt-ott, de a vizsgabiztosok kompenzálnak szerencsére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!