Valaki tud ajánlani valami jó horgászbotot?
Figyelt kérdés
A nagybátyámnak venném karácsonyra, mert mostanában sokat horgászik és nem igazán értek hozzá. Nem olyan nagyon drágára gondoltam mert most a 8-os ballagásomra gyűjtök, de olyan 30 ezerig esetleg nincs valami jó? Ha nincs akkor máson kell gondolkoznom. Lécci segítsetek!!😳😣❤️ (L)2018. nov. 9. 22:00
1/4 anonim válasza:
Nem vennék horgászbotot sem orsót egy horgásznak, kivéve ha konkrétan tudom, hogy mire van szüksége, mit szeretne. Annyira sokféle bot létezik még egy módszeren belül is, hogy könnyen mellényúlhatsz és olyat veszel, amit nem fog vagy nem akar használni. Inkább kérdezzél körbe az ismerőseinél, horgásztársainál, hogy mi hiányzik a felszereléséből és arra koncentrálj.
2/4 anonim válasza:
Igen, az első jól leírta. Megveszel valamit, ami fölösleges, akkor csak pénzkidobás volt. Esetleg nézd meg, hogy milyen cuccai vannak és az alapján tudsz venni horgokat (ezekből is vannak jó minőségűek, én olyat veszek mindig, mert kicsit sz.r érzés amikor eltörik a horog a rossz minőség miatt..)(szóval ilyen 10 db kb. 3ezer. Persze vannak olcsóbbakból is jó minőségűek, pl daiwának vannak jó, de olcsó horgai.), damil..stb, ezekre mindig szükség van.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én azt javasolom vegyél ajándék utalványt, és azon majd ö vesz azt amit szeretne. A legtöbb horgászboltba lehet ajándékutalványt kapni, többféle értékbe.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat❤️
2018. nov. 11. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!