November-december környékén még lehet ragadozózni?
Figyelt kérdés
Ha igen mire, milyen napszakban érdemes?
Vagy októbernek ha vége akkor már nem is érdemes menni?
2018. szept. 27. 17:14
1/3 anonim válasza:
Rablóhalazni mindig lehet, kivéve ugye a tilalmi idöszakot!
Az ösz kifejezetten jó idöszak,balin, süllö, csuka, harcsa horgászatára, akár mücsalival pergetve, vagy voblerekkel, vagy halszelettel egész hallal. A megszállott horgászok még a befagyott vizeken is próbálkoznak lékhorgászattal általában csukára.
Hogy milyen napszakba ez jó kérdés, vizterületenként változhat állóvizen tavakon más minden mint folyóvizen.
Próbálkozni kell mindig amikor idö van rá!
2/3 anonim válasza:
Szeptember végétől, ameddig nem fagyott be teljesen. Ha befagyott, akkor lékről.
Nekem a napsütéses délelőttök, kora délutánok hozták a csukákat. A süllő szerintem éjjel jár.
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi :)
2018. okt. 1. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!