Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászok hogy dobhatnák...

Horgászok hogy dobhatnák messzebre?

Figyelt kérdés
Van egy döme gábor boat feeder botom 270 cm es. Tudom hogy ez nem a nagy dobásokra való de egy 40-50 métert lehet vele dobni. És egy 25 grammos method feeder kosár van rajta és megtöltve kb 40 gramm. A bot dobósúlya. 50-170 gramm. És amikor dobtam vele kb 15 méterre ment. Tehrtek rá egy nehezebb kosarat hogy messzeb lehessen dobni vele? És mekkorát? Akkor valószínű emiatt dobtam ilyen kicsit?

2018. szept. 16. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a horgászok hogyan dobhatnák messzebbre. Vagy te horgászol? Zavaros a kérdés. Megpróbálnád a kérdésed írásjelekkel tagolni, vagy hasonló?
2018. szept. 16. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a kérdés lényege, hogy vam egy feeder botom aminek a dobósúlya 50-170 gramm és egy 25 grammos feeder kosár van rajta és ez megtöltve kb 40 gramm. És arra vagyok kíváncsi hogy azért tudok vele csak kn 15 métert dobni mert nem elég súlyos a végszerelék?
2018. szept. 16. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem ezt a "dobjunk minél messzebb" mizériát. Több mint 50 éve horgászom, több mint 50 éve fogom a szebbnél szebb pontyokat a parttól 2-3 méterre.
2018. szept. 17. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát van amikor tényleg messze kell dobni...én akkor szoktam, ha 50 méteren belül különböző távokon semmi nem jön. De ez kb. 10-ből 1x van.

Kérdező tegyél fel egy nehéz kosarat, amit még bír a bot. És gyakorold a dobást üres kosárral sokat.

2018. szept. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!