Hobbi úszáshoz milyen dressz-t ajánlotok?
Heti 2-3alkalommal lejárnék 1-2 órát úszni suli után levezetés képpen de csak bikinim van abban meg nem akarok lemenni mert nem oda való.
17L
Sima egyrészes dressz. Amit úszásra terveztek. Minden nagyobb sportmárkában van ilyen, többféle fazon, szín is. Ami kényelmes és tetszik. Fontos, hogy szabadon tudj benne mozogni, ne csúszkáljon el.
Viszonylag új magyar márka a Mantaswim. Jó és kedvező árú.
Az egyik kollekciójuk djat nyert nemrég: [link]
Ismert márkákon is sokat tudsz spórolni, ha tavalyi vagy kifutó modellt veszel. Az is pont olyan jó úszásra.
Érdemes minőségit venni, mert sokkal tovább tart, mint a strandra szánt no-name.
Én a Decathlon-ban vettem Nabaiji egybefészest kb egy éve.
Nagyon jól bírja, és szuper kényelmes.
Kb olyan 3-4000 Ft volt, emlékeim szerint.
Köszönöm a válaszokat megnézem majd az ajánlásokat!! Nagyon sok pénzt nem akarok rá szánni nem versenyre kell csak hobbi edzés.
Nincs semmi bajom a bikinivel csak a héten lementem 2-szer úszni egy viszonylag hagyományos bikinibe és az idősektől a fiatalokig mindenki megnézett amivel alapvetően nem is lett volna semmi baj csak ez nem strand hanem uszoda es oda inkább dressz illik szerintem
Bikinit nem tiltják, még illem miatt sem, de úszáshoz az egyrészes dressz praktikus. A bikinivel az a baj hogy lecsúszhat meg az nem feszül rád olyan stabilan hogy ugrásoknál ne legyen probléma vele. persze léteznek sport bikinik sport melltartó fazonúba és a bugyija is picivel magasabb derekú, de az is lecsúszkálhat.
A dressz azért jó mert jól tart, persze vannak jó és silány minőségűek ezt ne feledd. A jók nyilván drágák. Az olcsóbbak meg nem a legjobbak.
Én például Auchanba vettem dresszt magamnak 2-3 ezer ft volt, nem emlékszem pontosan, de amilyen gagyinak tűnik, ahhoz képest baromi jó. Kellemes benne úszni, meg én mindig úszás előtt szoktam bemelegítő gyakorlatokat csinálni egy félreeső helyen ahol senkit nem zavarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!