Mennyire nehezíti meg az úszást a nagy mell?
Figyelt kérdés
Szeretnék járni úszni viszont nem tudom hogy mennyire nehezíti mega az úszást a mellem 75/b olyan közepes mellméretem van de a legtöbb úszónak melle sincsen.... És nem tudom a másik probléma hogy csak mellúszást tudom és a gyors mega többi nem megy nem tudom hogy érdemes e elkezdeni ezt a sportot :/2018. aug. 29. 00:01
1/5 anonim válasza:
75B átlagos mellméret. Semennyire nem nehezíti meg.
Talán olyan sebességgel úszol, hogy a melled túl nagy menetellenálllást jelentene?
Mellúszás: a mell és a lábizmaid dolgoznak leginkább. Még a mellek körüli tartóizmokra is jó hatással van.
Érdemes belekezdeni a többi úszásnem megtanulásába is. Ha váltogatod az úszásnemeket, akkor mozgatja meg igazán minden testrészedet.
A gyors/hátúszó karmunka más izomcsoportokat mozgat meg, mint a mellúszás.
2/5 anonim válasza:
Azert nincs melluk mert az ottani zsirt izomma alakitottak es legtobben nem tinikorukban kezdtek el az uszast, hanem vagy 5 evesen😑
Nem lesz beloled mar vilagbajnok, de hobbikent elkezdheted. Semmi gonddal nem fogsz talalkozni a mellmeretedbol adodoan, a vizben a sulyunkat is aligha erezzuk.
3/5 anonim válasza:
Semmi hátrány. Ha úszódressben úszol, még ''baleset'' sem történhet, de van erre alkalmas bikini is. Gyorsúszni pedig tessék megtanulni, nagyon hasznos, illetve a hátuszas is, nekem derék es also gerinc fajdalmat sikerült vele megszüntetni. Csak annyi a kritérium, hogy szabályosan kell, cserébe viszont hálás lesz a tested.
4/5 A kérdező kommentje:
2/3. Egy szóval se írtam hogy világbajnok akarok lenni....
2018. aug. 29. 00:44
5/5 anonim válasza:
Nekem eggyel nagyobb a mellméretem, de még így sincs semmi problémám. :) kezdd csak el az úszást, ha pedig a többi úszásnemet is bevennéd a repertoárodba, kérd meg a helyi úszásoktatót h pár órában foglalkozzon Veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!