Mit gondoltok a Dechatlon-os búvármaszkról?
Ha SCUBA akkor normalisat vegyél szaküzletben.
Ha snorkelling akkor megfelel.
"Abban esetleg van tapasztalatod, hogy miben különbözik a szabadtüdős maszk a palackostól?"
Szerintem? Semmiben, bár szabadtüdővel én sosem merültem ( UEF OWD vagyok egyébként )
Azt kell tudnod, hogy pl ilyen maszkban NEM tudsz szabadtüdős merülést végrehatjani:
Azért nem mert, szabadtüdős merülésnél is kell kiegyenlíteni, ez a fenti cuccban nehezen lehetséges.
Egyébként a fenti linken írják ezt:
"A szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. "
Nyilvánvalóan szabadon fordította valaki angolból és halvány dunsztja sincs a búvárkodásról. A kiegyenlítés és a dekompresszió az két külön dolog.
A lényeg számodra: ha mélyebb ( pl 5m ) mélységek felfedezésére vágysz akkor olyan maszkot vegyél ami a búvároknak van, ha csak felszínen akarsz úszkálni akkor veheted a fenti cuccot is, de szerintem a sima búvármaszk jobb. ( Nekem azért nem szimpatikus pl mert mi van ha bemegy víz és nem tudod leszedni a fejedről? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!