Tudnátok mondani egy jó horgásztavat?
Figyelt kérdés
Ahol method feederezessel eredményesen tudnék horgászni, illetve Dunántúlon legyen, és lehet ott grillezni/nyárson sütni vagy ilyesmi. És nagyobb halak is élnek a tóban. Előre is köszi! :)2018. júl. 9. 11:26
2/12 A kérdező kommentje:
Method feeder Balatonon? ....Olyat kérdeztem aki ért is hozzá
2018. júl. 10. 10:38
3/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez a módszer nem működik a Balatonon?
4/12 A kérdező kommentje:
Ez a módszer a kis tavakra való. Illetve hiába próbálkozom a Balatonon, semmilyen csali, etetoanyag kombináció nem válik be. Csak pénzkidobás volt de megtanultam.
2018. júl. 10. 20:57
5/12 anonim válasza:
Úgy látom semmit nem tudsz erről a módszerről. A Balatonon is lehet methodozni, nem eredménytelenül. És igen, "nagy halak" is élnek benne. Lol.
6/12 A kérdező kommentje:
Te nagyon hülye vagy. Balatonon....ez alapbol a kis tultelepitett tavakra való.
2018. júl. 10. 21:54
7/12 anonim válasza:
"Ez a módszer a kis tavakra való."
Tévedésben vagy, ez a módszer kitűnően alkalmas a nagy távolságok biztonságos meghorgászására és a Balatonon, még a déli parton is komoly sikereket lehet elérni vele. A nagy halak tekintetében pedig az 5-10 kilós pontyok és amurok már teljesen átlagos méretnek számítanak a Balcsiban.
Persze ha rosszkor vagy rossz helyen, akkor bármivel dobálhatsz, de a horgászat már csak ilyen.
8/12 anonim válasza:
Vegyél már egy kicsit vissza az arcodból! Feltettél egy kérdést, kaptál néhány választ, azért mert nem értesz egyet a válaszolókkal nem kell mindjárt hozzá nem értőnek és hülyének nevezni a másikat!
9/12 anonim válasza:
Nem értem, 32 éve vettem az első pecám. Nem egy módszerrel megyek ki horgászni mert mindet elég jól ismerem. Idejövök segíteni ennek a kicsifiúnak, és elmondja nekem mit csinálok rosszul. Vegyél vissza. Ha nem kell a segítség akkor Ne írj ki kérdést. Menjél Ohat 3ra. Ott 20+ os halakat lehet fogni azzal a kapa methoddal. Feltéve hogy nem vagy balf.sz bár a mentalitásodból ezt kétlem. Ja, és tudjál dobni 90+ métert mert másképp ohaton és a balcsin csak a botot fogod fogni.
10/12 A kérdező kommentje:
Vegyek vissza mert kaptam néhány választ
...abból egyetlen egy volt normális, de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ 😂😂. Minek is írtam ki...a Magyarok már csak ilyenek, belekötni másba, a legjobb dolog ugye?..
2018. júl. 11. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!