A szett melyik részében van a hiba?
Figyelt kérdés
Egy Eurostar monster carp X-traverse 360-as bottal és egy ET long cast 6000 (a régi változat) orsóval még kisebbet dobok mint a másik botommal (egy 3m -es 80g dobósúlyú carbon bot meg egy alacsonyabb minőségű feeder orsó).
Valahogy annyira természetellenesnek érzem az egész felszerelést mikor dobok vele. Van egy 10m hosszú fonott zsinór dobóelőkének, egy 0.25ös monofil zsinór. Amit furcsállok hogy a leírás szerint 0.32es zsinórból elvileg 360m fér el a dobon, én meg rátekertem az egyik dobra 350m 0.25öst és így is épp hogy elfér rajta. Mi lehet a baj? Vagy én csinálok valamit rosszul?
2018. jún. 21. 15:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!