Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgász sátrat, vagy bojlis...

Horgász sátrat, vagy bojlis horgászbotokat, vásároljak szerintetek?

Figyelt kérdés
150.000 ft állna rendelkezésemre.Mostanában sokat járok ki éjszaka horgászni,de sátor hiányában a kocsiban szoktam aludni pár órát.Ami nem valami kényelmes.Elég komoly 390-es és 420-as heavy Daiwa feeder botjaim és orsóim vannak,melyeket szembe dobok be és elektromos kapásjelzőt helyezek rájuk.Arra gondoltam,hogy jó lenne két viszonylag jobb minőségű bojlis botot és orsót is beszerezni.Mi a véleményetek? Vegyek egyenlőre egy sátrat? Kb 70000 ft ért.És horgásszak tovább a feeder botokkal éjszaka,vagy vegyek inkább bojlis botokat és és aludjak továbbra is az autómban?
2018. jún. 13. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, nem kérdés!

Ha horgászni akarsz, botokat vegyél, ha sátorban akarsz aludni, sátrat.

.

Mivel én nem érzem, mennyire kényelmetlen NEKED az autóban aludni, válaszom egyértelmű: vegyél botokat!

2018. jún. 13. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyira nem értem.

Meddig fajul a világ?

Mindenről a másik döntsön.

Legközelebb mi lesz az oldalon, "igyak vagy egyek?"

Honnan tudjuk mi azt, hogy neked melyik a fontosabb?

Én például vennék egy sátrat 70-ért, és a maradék 80-ból tudnék venni botot 40/db áron kettőt is.Nem egy agysebészet.

2018. jún. 13. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi a faxnak sátorra kidobni, ha úgyis ott a kocsi? De ha mindenképpen akarsz, vegyél egy 5eFt-os 2 személyes legolcsóbb tesco sátrat, s ha jó idő van, szúnyog ellen az is tökéletes, ha meg esik, ott a kocsi.

Pecázni horgászcuccal kell, azt vegyél, nem hülye sátorra kib.szni pénzt.

2018. jún. 15. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!