Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Cuccok úszáshoz?

Cuccok úszáshoz?

Figyelt kérdés
Milyen felszerelésre lehet szükségem, ha heti átlagosan háromszor úszok. Nektek hány úszódresszetek van? Mik kellhetnek? Milyen márkájút vegyek?
2018. jún. 6. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Úszáshoz: úszódressz, úszószemüveg, úszósapka, kulacs innivalóval

öltözéshez: papucs, törülköző

úszás utánra: testápoló, fésű. A táskában egy zacskó a nedves cuccoknak. Harapnivaló.

haladóbb szinten kellékek az úszáshoz: deszka, tenyérellenállás, teknőc, bólya, lábgumi

Dressz: Speedo, Arena, Tyr, Manta jó márkák. Heti három úszással fél évig biztos bírni fogja egy dressz, lehet egy évig is. Amelyik tetszik és kényelmes. Egy dressz elég, másnapra megszárad. Ha kinyúlik, elvékonyodik, veszel másikat.

2018. jún. 6. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtam neked privátban tanácsokat tegnap, amire visszaírtál. Ma is akartam még írni, de nem tudtalak elérni. Ha még aktuális a kérdésed, írj rám!
2018. jún. 9. 16:31
 3/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne az még, hogy strandra.egy törölköző? Köntös kell?
2018. jún. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!