Feederimmortal kérdése:
Milyen Match botot és orsót javasoltok nagytestű pontyok, amúrok horgászatához?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 20:20
1/4 anonim válasza:
Akados helyre semmilyet.Ha nem kell messze horgaszni akkor egy rugalmasabb tobbreszes bot tökéletes megoldas lehet.A match nem 10-15 kilos pontyokra van kitalalva.Inkabb fenekezz vagy bojlizz,ha tenyleg kapitalis halakat akarsz fogni.
2/4 anonim válasza:
Ugyan, hagyjuk ezt a "match bot = tenyeres keszeg".
elárulom : method-al sem fogsz 15 kilós amurt fogni bedőlt fák mellett...
A method és match lágy horgászatot jelent nagyjából.
Azzal is kilehet fogni a 20 kilós pontyot is, max tovább tart de annyival több élmény, hogy nem egy tőmerev csörlő és 45-ös majdnem hogy dróttal és 1-2-es horgokkal van csörlőzve.
Nekem egy dart 2 420-as serie walter botom van, én dévérezni és pontyozni vettem, 9.25-ös ponty eddig a max vele ,egyesületi tavon.
3/4 anonim válasza:
Tökmindegy. Úgyis lerakod és tespedsz a sörszékben, arra a 10 percre meg az üvegbotot is elbírnád hallal együtt.
4/4 anonim válasza:
Szinte mindegy, szerintem bármilyen 5-20-as match alkalmas rá, meg egy finoman állítható, megízható fékkel rendelkező orsó (Ryobi Zauber 4000M, Spro BlueArc 9400, vagy olcsóbb Ryobi Ecusima stb.), feltöltve jó minőségű 0,14-0,16-os zsinórral. Meg egy nagy adag tiürelem és gyakorlat. Akadóson a match felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!