Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Uszodában, fürdőben öltözőszek...

Uszodában, fürdőben öltözőszekrénybe táskában laptopot bezárni biztonságos?

Figyelt kérdés

Amikor eljutnék oda, mindig nálam van a laptop. Bár mások nem tudhatják, a táskában mit teszek a szekrénybe. De azért nem szoktak felelősséget vállalni, ha valami onnan eltűnne, úgy tudom. Gondolom, nincs bekamerázva a hely, ha ott a szekrény előtt lehet öltözni.

(Más dolog, hogy másoknak a mobiltelefonja értékesebb, mint az én laptopom.)

2018. márc. 5. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztonságos, sajna az ilyen szekrényzáraknál (is) gyakrán előfordul, hogy csak pár féle kulcs nyitja az összes zárat. Ha mágneszáras, az már jobb, ebben elvileg benne hagyhatod.
2018. márc. 6. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Úgy tudom, az a karóra-szerű érintős-gombos zár van már szinte mindenhol. Legalábbis amerre eddig jártam, ott az volt. Az sem elég biztonságos?
2018. márc. 6. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
De igen, az a zár szempontjából rendben van, az a mágnes záras. Én abban benne merem hagyni az értékeim, azt maximum kifeszegetni lehet ( bár azt elég könnyen).
2018. márc. 7. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Tehát kb az a kategória, amiben a telefonom, illetve a pénztárcám benne hagyom, de a havi fizumat (vagy az annak megfelelő értéket) már nem. Előző voltam.
2018. márc. 7. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
A Palatinusról lehetett hallani lopásokról, hogy még a lezárt szekrényből is eltűntek dolgok, pedig elvileg ott van az a néni is, aki nélkül nem lehet a szekrényt kinyitni-bezárni, és kamera is van ott talán. De felelősséget nem vállalnak az oda betett értékekért. Oda biztos nem tennék be értéket.
2018. márc. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!