Uszodában, fürdőben öltözőszekrénybe táskában laptopot bezárni biztonságos?
Figyelt kérdés
Amikor eljutnék oda, mindig nálam van a laptop. Bár mások nem tudhatják, a táskában mit teszek a szekrénybe. De azért nem szoktak felelősséget vállalni, ha valami onnan eltűnne, úgy tudom. Gondolom, nincs bekamerázva a hely, ha ott a szekrény előtt lehet öltözni.
(Más dolog, hogy másoknak a mobiltelefonja értékesebb, mint az én laptopom.)
2018. márc. 5. 20:54
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztonságos, sajna az ilyen szekrényzáraknál (is) gyakrán előfordul, hogy csak pár féle kulcs nyitja az összes zárat. Ha mágneszáras, az már jobb, ebben elvileg benne hagyhatod.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Úgy tudom, az a karóra-szerű érintős-gombos zár van már szinte mindenhol. Legalábbis amerre eddig jártam, ott az volt. Az sem elég biztonságos?
2018. márc. 6. 22:56
3/5 anonim válasza:
De igen, az a zár szempontjából rendben van, az a mágnes záras. Én abban benne merem hagyni az értékeim, azt maximum kifeszegetni lehet ( bár azt elég könnyen).
4/5 anonim válasza:
Tehát kb az a kategória, amiben a telefonom, illetve a pénztárcám benne hagyom, de a havi fizumat (vagy az annak megfelelő értéket) már nem. Előző voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
A Palatinusról lehetett hallani lopásokról, hogy még a lezárt szekrényből is eltűntek dolgok, pedig elvileg ott van az a néni is, aki nélkül nem lehet a szekrényt kinyitni-bezárni, és kamera is van ott talán. De felelősséget nem vállalnak az oda betett értékekért. Oda biztos nem tennék be értéket.
2018. márc. 8. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!