Növekvő sorrendben az úszásnemek haladási sebessége hogy van? (tesi érettségi kérdés)
nem találom sehol a neten. nem tudja vki ?
Gyors
Hát
Pillangó
Mell
Ez igy jó?
Téged se a eszed fog megölni.
Beirod a gugliba hogy úszás világcsúcsok azt csókolom már csak sorrend kell
pff...
ki beszél ..
okoska..
értelmezd már a kérdést...!!!
melyik uszásnemmel milyen gyorsan lehet haladni..
cöhh
ok lehet nem fogtam fel elsőre , de gondoltam vki tudja alapból is ...de ezt a kibaxott kioktatást utálom
azzal nyitott a kis gci hogy hülye vok...holott a b+ nem tehetek róla h nemtom a választ magamtól és nem hiszem h ettől hülye lennék... utálom ezt,..teis egyből ledegradálsz ahelyett h elmagyaráznád szépen..kössz
parasztok vagytok mind...hihetetlen..
"te vagy a jövő értelmisége,...hihetetlen kínos ez" mi kinos könyörgöm
anyád...
A stílus tapló, de azért van igazság abban amit mondanak, már nem az hogy hülye lennél, hanem az, hogy érdemesebb lett volna google-t használnod először, és így hamarabb meglett volna a válasz. Nekem fél perc sem volt megtalálni a választ:
Az 50 m férfi pillangó világcsúcsa 22:43, míg a háté 24:04, tehát a pillangó a második leggyorsabb.
igen már rájöttem kösz...
viszont igenis használtam google-t ,és faszkivan az olyan "válaszadókkal" akik mindenhova beirják hogy
"Google"
sokat segít vele mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!