Melyik online horgász bolt bizható meg?
Most kifejezetten a horgaszzona ra lennek kivancsi. [link]
Vagy valami személyes tapasztalat?
Onnan még nem rendeltem, de a webes áruházak általában megbízhatóak, érdekükben áll, hogy a vevő meg legyen elégedve a szolgáltatással.
El kell olvasni a feltételeket, és eldönteni, hogy neked az megfelel-e.
Többsz9ör rendeltem a haldorado.hu webáruházból, a kiszállítással soha nem volt gond, de egy idő után mégis elégedetlen lettem, a plusz költségeik (csomagolási díj, kiszállítási díj) miatt, sokkal kedvezőbb volt számomra a hal.hu, ahol ugyan nem ígértek 3 napon belüli kiszállítást, de nem számoltak fel csomagolási díjat, az ingyenes kiszállításhoz is egy elfogadhatóan alacsony összegért kellett vásárolni, és a két áruház kínálata is némileg különbözött.
Az utóbbi néhány évben voltak változások, az egyre erősödő konkurencia hatására a haldorado is engedett, de szerintem ott mái napig él a személyi kultusz, évek óta nem rendeltem onnan semmit.
Az általad linkelt oldal is elég ismert, feltételezem, hogy velük sincs különösebb gond, bár személyes tapasztalatom nincs.
A hal.hu-tól mindig felhívtak telefonon, ami egyrészt ellenőrzés, hogy valóban a megadott telefonszám tulajdonosa a megrendelő, elmondták, ha nincs valami raktáron, és mikorra várható a csomag. A haldorado egyszerűen csak feladta a csomagot, ami három munkanapon belül általában meg is érkezett, ami nem volt raktáron, azt kihagyták, nem számlázták - ebben is lehet változás.
Az általad linkelt áruház 8ezer forint fölötti vásárlás esetében már ingyenesen kiszállíttatja a csomagot (+180 forint csomagolási díj), ami jónak számít - ez is lehet szempont
Nyilván, ami nincs, azt nem tudják küldeni, az a bosszantó, hogy nem is szólnak, holott lehet az egy fontos darab lenne a vevőnek.
Siófokról (hal.hu) minden rendelés után hívtak telefonon, akkor is, ha minden megvolt, egyrészt az egy ellenőrzés, hogy valóban az illető rendelt-e tőlük, illetve, ha valamelyik árut nem tudták küldeni, megkérdezték, hogy legyen-e más helyette, sőt elvileg akár a rendelést is lehetett törölni.
Részemről sokkal inkább vásáró-barátnak tűntek ők, bár akinek fontos a 3 napos kiszállítás, azoknak biztosan más a véleményük, onnan ugyanis 5 nap körüli időre jöttek meg a csomagok de megjöttek.
Ezzel egyébként általában egyik ismert webes áruházban sem szokott gond lenni, szerencsére arra meg még nem volt nálam példa, hogy minőségi kifogások miatt kelljen intézkedni, mert az biztos nyűg még akkor is, ha az áruház korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!